Asas Bermain Poker Dalam Talian

Satu perkara yang menghalang banyak peminat poker daripada benar-benar bermain permainan secara kompetitif adalah kurangnya pengetahuan permainan formal mereka. Ramai pemain yang satu-satunya pengalaman adalah permainan poker Jumaat malam dengan budak-budak itu bimbang akan merasa malu sekiranya mereka bermain di kasino tempatan mereka. Satu kelebihan poker dalam talian yang luar biasa adalah namanya tidak dikenali. Sekiranya anda membiarkan pengalaman anda mengintimidasi anda, maka bilik poker dalam talian adalah tempat yang tepat untuk akhirnya mendapat aksi permainan tunai. Walaupun begitu, masih ada beberapa perkara yang perlu anda lindungi sebelum bermain poker dalam talian.

Teknologi Poker Dalam Talian

Syarat bermain 918kiss download poker dalam talian cukup mudah: komputer dan sambungan Internet. Bunyi senang bukan? Sebahagian besarnya, tetapi terdapat beberapa pengecualian penting. Pertama, dial-up umumnya tidak cukup pantas untuk menyokong pakej perisian poker penuh, dan jika anda kehabisan masa menunggu kad anda dimuat, anda mungkin akan dimulakan. Kedua, tidak semua laman web poker menyokong Mac. Walaupun perisian mesra Mac dan tidak ada laman flash muat turun menjadi lebih biasa, masih lebih baik untuk memeriksa keperluan teknologi bilik poker sebelum anda membuat rancangan besar.

Memilih Bilik Poker

Sebilangan besar pemain poker kali pertama yang sesat memberikan wang mereka ke bilik poker pertama yang mereka dapati untuk kemudian mengetahui bahawa bilik itu berenang di jerung atau bahawa ia bahkan tidak menawarkan permainan yang mereka sukai. Sangat cepat dan mudah untuk memeriksa trafik, reka bentuk dan persembahan meja poker dengan memuatkan versi flash dari laman web mereka. Sentiasa periksa bilik sebelum anda membuat deposit pertama.

Bermula Bermain Poker Dalam Talian

Setelah anda menjumpai ruang poker yang sesuai dengan keperluan anda, langkah seterusnya adalah memuat turun perisian mereka. Walaupun versi flash laman web dapat memberi anda akses segera ke tindakan ketika Anda bermain di luar rumah, hanya pakej perisian yang boleh dimuat turun memberi anda akses ke semua fitur pemain. Sebilangan besar platform perisian poker hanya memerlukan beberapa minit untuk memuat turun; ia adalah harga yang kecil untuk membayar pengalaman penuh.

Selepas perisian dipasang, anda memerlukan akaun ahli untuk mula bermain . Mendaftar untuk akaun adalah percuma dan jarang memerlukan maklumat sensitif di luar nama, usia dan alamat anda. Sekiranya anda merancang untuk bermain di meja percuma, maka ini adalah syarat terakhir sebelum bermain. Sebaik sahaja anda mengesahkan akaun baru anda, anda sudah bersedia untuk memukul meja dan pertandingan.

Deposit / Pengeluaran

Sekiranya anda merancang untuk bermain dengan wang tunai, maka anda perlu membuat deposit sebelum anda dapat mengambil bahagian – walaupun dalam freeroll. Sebahagian daripada proses tinjauan bilik poker pra-muat turun anda harus melihat pilihan pembayaran. Anda perlu mengetahui apa yang diterima, terutamanya jika anda tinggal di negara yang mempunyai undang-undang anti-perjudian yang boleh menghalang anda daripada menggunakan pilihan umum seperti akaun bank atau kad kredit. Banyak pemain poker dalam talian membuka akaun e-dompet yang melancarkan pengeluaran dan deposit sambil menambahkan tahap keselamatan tambahan dalam proses pemindahan dana.

Penting untuk diperhatikan bahawa sementara deposit biasanya seketika, pengeluaran mungkin memerlukan beberapa hari atau bahkan beberapa minggu untuk diproses bergantung pada negara asal pemain dan pilihan pengeluaran yang tersedia.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.